Friday, April 5, 2013 @ 11:14 PM  0 stares

Ayoo 'ssup guys. Assalamualaikum annyong :) Harini 4/6/2013..... You know what day is today? Its Ken:Day !!!!!! Wuwuwuwuwuwuwu im super duper excited noksss. Semalam ingat nak stay sampai pukul 11 nak wish birthday Ken awal awal. Tapi aku penat gila ptg tu ada kelas add math struggle buat latihan quadratic functions mmg menyeksa jiwa dan raga. Malam tu pukul 8 terus tertidur sampai harini pukul 11 baru bangun -.- lol lama gila aku tidur. Bangun bangun tu still mamai lg bukak tingkap apa semua baru teringat harini birthday Ken.

Then nak pergi on wifi, tengok tengok dah on dah. Musykil aku siapa yg on sebab semalam aku dah tutup :O lepastu terus on twitter and terus tweet pasal birthday Ken. Nampak tak semangat fangirling aku? Sampai aku tak perasan yg fatin mention hewwww. Kesian aten. Aku sampai mention Ken kot hahahaha dlm mimpi la dia nak reply tweet aku :'c 

Dear Lee Jae Hwan, happy birthday my boy!!!!! Wuwuwuwuwu im wishing you a great birthday. Please stay cute, stay healthy and stay funny nae :) You're my first bias in VIXX. I really love you. You're so cute and funny among all the members. I remember when you make Leo laugh with your jokes about fart hehehehe. Im so impress with you cz you can make our ice prince laugh. I fucking love your cuteness. I love your cute, angry, sad ottokaji. I love your bubbly voice. I still remember how you suprised your fans with your cover song hurt by 2ne1. I love you being KenJumma. I love you in every way you are. I love everything about you. I fucking love you. I even dreamed about you hehehe. I love you dear Ken. Please marry me :O hehehehehe.......



wuwuwu vampire being cute x)







I told ya', he's cute isnt he? hehehehe he's oficially mineeeeeeeeeee.