Sunday, March 10, 2013 @ 4:03 AM  0 stares


Hye assalamualaikum annyong people. Amboi kemain aku ligat beno update blog macam esok takde exam je doh hahahaha. Esok gua exam math dgn sivik so please doakan aku dpt jawab dgn tenang and smooth okay guys :) 

Well actually aku bukan nak cakap pasal birthday aku hahahaha. Birthday aku lambat lagi, bulan 12. Lambat kan? Huwaa my mum ckp "sape suruh keluar lambat sgt" /sigh\ huh mak aku selalu macam tu. Kejam gila :p I love her even dia kejam hahahahahaha. Oh wait, dah lari topik. Okay lets start. 

So today, 10th March 2013 is my beloved twins birthday. Who is it? *drumroll* its.......... Nur Afiqah binti Borhan!!!!!!!! Wuhuuuu lets sings happy birthday song to her. Happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to pikah happy birthday to you!!!!!!!!!! *tiup lilin* hahahahahaha. Disebabkan harini birthday dia, so ehem gua nak kasi ucapan sikit lah kan hehehehehehe.


Hye pikah *lambai tgn* Happy birthday my other half. Still remember macam mana kita rapat? Hehehehe aku still ingat sampai sekarang :) Tak boleh lupa. Start dari form 2 lah kita rapat sampai sekarang. Tak boleh berenggang. People called us twins. Hahahaha aku selalu ckp kt hang, "sape nk jadi kembar hg" :p Hahahaha note that yg aku main main je k. Saja nak gurau gurau merapatkan ikatan kasih sayang yg kita bina cewahhh xP hahahahahaha. Selamat hari tua again to you. Dah besar dah anak mak ni hahahaha. Dah matured, dah tinggi, dah lawa, dah gemuk hahahaha. Please stay healthy okay. Makan banyak banyak. Stay cute. Belajar elok elok. Kejar cita cita hg nak jadi engineer one day :) Thanks sebab selalu ada dgn aku waktu susah senang.Aku akan sentiasa doakan hg success dlm setiap apa yg hg buat. And finally, i love you. Hadiah nanti lepas exam aku cari kat hg okay :)

Hehehehe thats my ucapan to her hahahaha. Malu lah pulak kekekekeke. Btw, aku pun nak ucapkan happy belated birthday to Siti Aishah bt Rusdi. Birthday dia dah lepas dah, 17th February haritu. Tapi time tu gua busy gila, tak sempat pegang laptop, online pun pakai phone je. So, untuk ecah pun gua ada ucapan jugak hihi. Ehem ehem test 1,2,3....


Hye ecahhhhh *lambai tgn* Happy belated birthday my friends yg paling gemuk dalam dunia ni hahahaha. Aku still ingat kita rapat since form 1. Budak paling riuh dalam kelas and kat hostel. Ingat lg tak kita pernah gaduh dekat fb. Tak boleh blah betul hahahaha. Lawak gila bila aku baca balik inbox fb yg aku gaduh dgn hg tu. Nasib baik dah okay kan. Kalau tak, sape lah yg nak duduk sebelah aku sekarang ni hihi. Btw, aku simpati kt hg pasal didib tu. Mungkin hg akan kata, aku takkan faham perasaan hg sbb bukan aku yg rasa. Tapi, hg kena terima kenyataan yg dia dah takde. Life must go on beb. Kalau dia hidup lagi, mesti dia sedih tengok hg macam ni. Sabar k dear. Stay healthy, stay gemuk, stay cute. I love you. Aku sentiasa doakan kebahagiaan hg ;)

And lastly untuk ehem ehem gua yg paling gua tak sayang hahahaha. Jk xP Happy belated birthday Muhammad b. Mohd Zailani. Birthday dah lama dah lepas, 12th February haritu tp its okay hahahahaha. Ehem ehem....


Hye awak *tumbuk bahu awak* kikiki bajet sweet omg hahaha :p Menyampah gua. Tak payah cakap lah camne kita kenal hahaha. Since darjah 1 lagi kita kawan kan awak kan. Kita start feeling feeling ni time form 2 bulan 4 2011 :) Seronok dgn awak. Hahahaha ingat lagi waktu dekat roller, awak jeles dgn abg yg nak ajar saya. Terus awak dtg kat saya heee. Lepastu bulan 12 kita clash sekejap kan awak :( time tu saya selalu teringat kat awak. Tapi saya tanak mengaku saya still syg awak. Time tu pun awak ada awek baru :') Awak selalu text saya, mintak couple balik. Banyak kali saya tolak. Lepas awak dah clash dgn awek baru awak tu, awak still tak putus asa. Setiap hari awak text saya. Bulan 2 2012, kita couple balik. Sampai sekarang bulan 3 2013. Thanks sebab jaga saya hahahaha thanks sebab selalu ingatkan saya solat, baca yaasin semua. Thanks sebab dah jadi yg terbaik untuk saya. Walaupun selalu gaduh, tapi lepastu kita baik balik kan hehehe. Happy belated birthday awak. Semoga awak sentiasa happy dgn hidup awak. Stay healthy. Jgn nakal nakal. Stay pendek. Stay keding. I love you :)

Hahahaha. Thats it. Rasa nk muntah merah pun ada hahahaha. Ajet ajet je gua ni. Thats all. Hehehe. Upcoming birthday hanun and hilal :) tunggu ucapan dari cik aina yg ajet ajet ni hohoho. Btw happy birthday to Peniel(btob) , taeyeon(snsd) , mir(mblaq) , hyunsik(btob). Forever love you guys. Upcoming birthday is our cute baozi, Xiumin(exo m) oppa. And my beloved husband Ken(vixx) on April