Saturday, May 25, 2013 @ 10:59 AM  0 stares

Assalamualaikum hye ppl! Lama gila tak update hehe sorry im so busy rn with my brother's wedding preparations. So yeah, harini Sabtu ((25.06.2013)) hari pernikahan my brother with his wife. At first aku tak tahu pun diorang nak menikah harini. Time nk buat hw fizik, my mom masuk dlm bilik and suruh siap. Aku pun siap jelaa malas nak tanya. Siap siap, aku tanya lah nak pergi mana, then mak aku cakap angah nak pi menikah la. Aku pun "ooo" je laa hehe. 

Jumpa umi and umi pun ikut sekali. Rindu gila dkt umi. Dia lah yg bela aku since aku keluar dari perut mak aku sampai aku umur 12 tahun. Ahh kan best kalau dpt jd bebudak balik :< Time umi peluk and cium aku, aku macam sebak ah nak nangis kot hahaha :') Srsly rindu gila dkt umi. Umi suruh naik satu kereta dgn dia. Apik drive. Sepanjang perjalanan nak pergi Sitiawan tu, umi asyik ckp aku ni puteri lilin. Hehehe sbb asyik terperap dlm rumah. Abg ayin dgn abg syafiq selalu tanya dkt umi, aina ni ada ke dkt rumah. Jwpan umi selalu standard je, dia kan puteri lilin. Hehehe hambek kau. Umi ni jiwa remaja sikit so sporting lah jugak. Aku dah anggap dia macam mak aku sendiri sbb since aku dalam perut mak aku lagi umi dah offer nak tolong bela aku.

Sampai je rumah pengantin perempuan dlm pukul 4.30 , solat dulu dkt surau dpn rumah wife abg aku tu. Lepastu terus akad nikah. Habis dalam pukul 6 ptg gak aa. Lambat sbb ada pakcik tu dok bagi pesanan dkt abg aku. Itu ini itu ini nasib baik ayah wife abg aku yg jadi tok kadi ((tak sure org panggil apa so aku bantai je tok kadi hehe)) kalau pakcik tadi tu, agaknya sampai maghrib tak nikah abg aku tuu.

Lepas dah selesai semua, makan time! Hehehe makan nasi ayam hokeh. Sedap gila aa. Lama kot tak makan nasi ayam :< Lepastu aku ikut apik dgn umi balik. Abah dgn mak balik lambat sikit. Yang tangkap gambar semua abg aku. Dah lah tak lawa, bongok je. Baik bagi aku je tangkap gambar cewah bajet reti sgt laa tangkap gambar lelawa hehehe. Lenkali aku upload gmbar sbb camera tengah charge. Tatap jelah muka aku ni ;p Eh btw jgn lupa dtg kenduri abg aku on 2.6.2013 dkt dewan Kg Jambu hokayhh


*Im nerdy and i know it :p

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Dari setinggi-tinggi dan seluas kasih sayang Mu, satukanlah kedua hati kedua mempelai ini dengan iman, keyakinan dan taqwa kepada Mu. Jadikanlah mereka suami soleh yang sentiasa memimpin dan isteri solehah yang sentiasa membantu, murahkan rezeki dan kurniakanlah mereka zuriat yang beriman dan beramal soleh. Semoga kehidupan mereka dipenuhi Al-Mawaddah dan Ar-Rahmah, mudah-mudahan perkongsian hidup yang dibina berkekalan hingga ke akhir hayat.

Eh btw korang dah tengok ke belum teaser Exo-Wolf?? Kalau belum cpt pergi tengok skg. Daebak gila! Luhan nampak *cough* hensem *cough* hehe yg penting aku tak suka rambut Kai okay buruk. Taknak stan dia untuk Wolf. Nak stan ehem semua except Kai luls padan muka Kai sapa suruh rambut nakharunn macam apa je ;p Then dah tengok belum mv Vixx-Hyde and 100%-Want U Back ?? Srysly awesome!!!!!!!!!!!! Tapi aku geli dgn binatang binatang "comel" dlm mv Hyde tu euwww "comel" sgt. 100% Want U Back pulak oh my kris gege rasa macam aaaaa why on earth wujud lelaki lelaki hot cmtu??????? Srysly hot gila tangan Jonghwan ((he's mine k :p)) muscular gila sia. Dulu time Bad Boy takde la muscular sgt omg i cant rasa mcm nak pengsan bila first tengok photo teaser diorang goshhhhh. Yg penting diorang tak dedahkan aurat si Hyukjin hahahaha si Hyukjin mana ada abs pun kurus cekeding jeeee okbye karang fans Hyukjin marah aku pulak :p

Friday, May 17, 2013 @ 1:55 AM  0 stares

Hyeeee assalamualaikum ppl :) So yeah as the title goes, its EXO COMEBACK !!!!!!!!!!! omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg !!!!!!!!!! I was like omg!!!!!!!!!! I cant even control my happiness abt their comeback!  
I was freaking out when Hani told me abt they're going to release their teaser tonight and the comeback will be the end of May! So yeah here's some of their teaser's photos. Lemme tell you, Xiumin got a skinny face y'know i was like wth where is my chubby baozi? :< Kai and Kris, of course both of them are so so so fucking handsome as usual. Same goes to others, they look so handsome! And Luhan, he's too pretty........ I wish i was prettier like him :<<<<<


















Sorry if some of the picture comes out blur. Mianhaeyo *bows* And how abt my new blog's song? I miss TMTETS so much :<